Gå til hovedindholdet

5. maj 2022

Kære kommende forældre på Munkegårdsskolen

Vi har pr. 1. maj fået ny skoleleder på Munkegårdsskolen, og det er naturligvis vigtigt, at hun har mulighed for at være en del af det kommende forældremøde. Vi har derfor været nødt til at flytte datoen, så forældremødet nu ligger den 24. maj kl. 17.00.

Datoen i velkomstbrevet fra februar og sammenhængsfolderen fra maj er dermed forkert.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Munkegårdsskolen.

Janni Pihl Sørensen
Viceskoleleder

16. marts 2022

Informationsbrev til komm. forældre på Munkegårdsskolen. (se nederst på siden  "Dokumenter").

Skoleindskrivning til 0. klasse 2022/2023

Velkommen til informationsmøde på Munkegårdsskolen er tirsdag den 23. november 2021 kl. 17-18.30.

I Gentofte Kommune foregår skoleindskrivningen digitalt. Der skal benyttes NemId/MitID til login. Indskrivningen er åben fra torsdag den 11. november 2021 til og med søndag den 9. januar 2022.

Læs mere om skolestart og skoleindskrivning i indskrivningspjecen på Gentofte Kommunes hjemmeside www.gentofte.dk hvor der også orienteres om informationsmøder på skolerne.

Vær venligst opmærksom på at kun forældre med forældremyndighed over barnet/børnene kan indskrive via det digitale link.

Privatskole

Ved valg af privatskole til dit/jeres barn er det vigtigt, at privatskolen registreres i den digitale indskrivning.

Spørgsmål i forbindelse med skoleindskrivningen er velkomne ved henvendelse til skoleindskrivning@gentofte.dk eller Kommuneservice på 39 98 50 00.