Gå til hovedindholdet

Fritidsklub (Vognfjederen) - 4.-6. klasse

Fritidscenteret Vognfjederen er beliggende i Dyssegård og Munkegård skoledistrikt.

I dag har vi en fritidsklub for 4. og 5. klasse. Derudover har vi en juniorklub for 6. - 9.  klasse

Fritidscenteret benytter både adressen Bækkebo 4 B samt Lyngbyvej 270 (tidligere FC Olympia).

Vi rummer forskelligheden i vores daglige arbejde, hvor vi målrettet, differentieret, tilpasset og bevidst arbejder med barnet i centrum, fordi alle børn er forskellige.

På Vognfjederen betyder det, at vi har lige forpligtigende fællesskaber, hvor vi træner empati og forståelse for forskellighederne, vi skaber mulighed for at turde indgå i nye fællesskaber, for at skabe relationer på tværs af årgange og skoler. Vi har fokus på opførsel og sprog som grundlag for den sociale dannelse. At kunne indgå i positive og respektfulde sociale relationer børnene i mellem og mellem børn og voksne er omdrejningspunktet for vores pædagogiske arbejde både på værkstederne, i vores aktiviteter og i det hele taget.

I klubbens infobrev fra august 2020 kan du læse om de praktiske forhold om Vognfjederen eller du er velkommen til at besøge Vognfjederens hjemmeside.

Information om FC Vognfjederen 2020.pdf

Shape Created with Sketch.